Παναθηναϊκός: Και τώρα... Cosmote TV ή NOVA για τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Θέλει «colpo grosso» από Cosmote TV ή NOVA

Ο Παναθηναϊκός θα… ψαχτεί για την τηλεοπτική του στέγη των επόμενων ετών και όλα δείχνουν ότι Cosmote TV και NOVA θα δώσουν… μάχη! Ρεπορτάζ newspao.gr.

Λήγει φέτος το συμβόλαιο του Παναθηναϊκού με την Cosmote TV και πλέον οι πράσινοι βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα ποσά στη αγορά.

Η πορεία που κάνουν πλέον οι πράσινοι, με πρωτάθλημα ή χωρίς αυτό, έχει ανεβάσει κατά πολύ τις -ήδη ανεβασμένες- μετοχές και σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr έρχεται… χρυσάφι.

Στην τηλεοπτική μάχη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα μπουν και τα δύο συνδρομητικά κανάλια (Cosmote TV και NOVA).

Η Cosmote TV, η οποία μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες του Τριφυλλιού την τελευταία διετία θέλει να ανανεώσει το «πράσινο» συμβόλαιο που λήγει φέτος.

Ωστόσο, δεν θα είναι… μόνη, καθώς η NOVA σχεδιάζει τη δική της πρόταση για τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού.

Τέλος, οι διαπραγματεύσεις θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα και πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε σε ποιο κανάλι θα βλέπουμε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη νέα σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News