Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έμπλεξε άσχημα στη Λεωφόρο, όταν...»

Καρπετόπουλος: «Θα κάνει τον σταυρό του να αντέξει ο Παπαγιάννης»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, ανέλυσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» το πρόβλημα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή σ’ ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό τον τίτλο της φετινής σεζόν στη Super League.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, αναλύει στην εφημερίδα, «ΤΑ ΝΕΑ» το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, ενώ στέκεται στο γεγονός ότι τα προηγούμενα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ δε μαρτυρούν την ανωτερότητα κάποιας ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Παραδόξως τα τρία προηγούμενα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ δεν απαντούν στον ποιος τώρα έχει το πάνω χέρι. Το προηγούμενο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (2-1) στη Λεωφόρο έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο: από τότε οι δύο άλλαξαν πολύ. Τα δύο τελευταία τους ματς τα έδωσαν στην «OPAP Arena» τώρα γηπεδούχος είναι ο Παναθηναϊκός. Η έδρα κάτι μετράει. Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά. Το καλό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, αυτό δηλαδή που πρέπει να επαναλάβει για να έχει τύχη να κερδίσει την ΑΕΚ, είναι το πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό, όταν η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πρέσαρε στη μεσαία γραμμή κι ήταν προσεκτικότατη στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός και την περασμένη Κυριακή για μία ώρα στην Τούμπα, ακολουθώντας ακριβώς την ίδια στρατηγική παίζοντας δηλαδή με τον Ρούμπεν, τον Τσέριν και τον Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή και με μία άμυνα που δεν παίρνει ρίσκα. Με την ίδια τακτική ο Παναθηναϊκός έκανε και δύο καλά παιχνίδια με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Ωστόσο, σε σχέση με όλα αυτά έχει δύο προβλήματα. Το πρώτο ότι ο Αλμέιδα χρησιμοποιεί πολύ συχνά τέσσερις μέσους κι αντίθετα με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ παίζει χωρίς «δεκάρι». Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι το ματς θα γίνει στην κατάμεστη Λεωφόρο, που μπορεί να σπρώξει τον Παναθηναϊκό στην επίθεση. Όταν ο Παναθηναϊκός φέτος θέλησε να κάνει στο γήπεδο του παιχνίδι πρωτοβουλίας έμπλεξε άσχημα.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News