Παναθηναϊκός: "Πες μας τι θα κάνεις"

Οπαδοί ζήτησαν μια σέλφι με τον Αλαφούζο στη Λεωφόρο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να πάει στη σύσκεψη με τον Στιβ Μπένετ, ζητώντας… αποδείξεις!

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους για τη διαιτησία και σκοπεύουν να πάνε πλέον σε θεσμικό επίπεδο.

Και να απευθυνθούν εκεί που πρέπει απαιτώντας όμως πράγματα από τους ανθρώπους που αποφασίζουν και που τα δικά τους λάθη μπορεί να φέρουν αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Ενας απ αυτούς είναι ο Στιβ Μπένετ. Και δεν αποκλείεται στη συνάντηση της Δευτέρας την οποία έχει ζητήσει ο ίδιος ο Αγγλος να παραβρεθεί ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το πιθανότερο σενάριο μάλιστα είναι πράγματι να πάει εκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και να ζητήσει ευθύνες από Μπένετ και ΚΕΔ.

Ευθύνες που αφορούν τις κινήσεις που δεν έγιναν προκειμένου να βρεθούν εγκαίρως και αρκετά πριν από τα πλέι οφ διαιτητές εγνωσμένης αξίας.

Σύμφωνα πάντως με το ΑΠΕ, ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού προτίθεται να δώσει ο ίδιος το «παρών» στη συνάντηση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, όχι μόνο για να μεταφέρει επί προσωπικού την έντονη ενόχληση των «πράσινων» για τη διαιτησία των Νταμπάνοβιτς-Εστέβες στο προ δύο ημερών (19/3) παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», αλλά και για να ζητήσει ενημέρωση απ’ την πλευρά του κ. Μπένετ:

α) Για το πλάνο του όσον αφορά τους διαιτητές των play off και το πώς σκοπεύει να εγγυηθεί την παρουσία ρέφερι υψηλότερου επιπέδου στις επόμενες 9 αγωνιστικές που θα κρίνουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

β) Για τους λόγους που δεν γίνεται αποτελεσματική και on line επικοινωνία με τις άλλες ομοσπονδίες μέλη των UEFA/FIFA, ως προς τη διαθεσιμότητα των διαιτητών τους, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη «δεξαμενή» υποψηφίων ρέφερι απ’ το εξωτερικό για τους καθοριστικούς αγώνες των play off της Super League.

γ) Για την ουσία της όλης διαδικασίας ως προς την επιλογή των διαιτητών και τα κριτήριά τους, απ’ την στιγμή που έχει γίνει αποδεκτή εδώ και λίγες εβδομάδες η πρόταση για αύξηση των αποδοχών προς τους ξένους διαιτητές που έρχονται για να διευθύνουν αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News