Λουτσέσκου: «Μας κλέψανε το Κύπελλο - Μόνιμο θύμα διαιτησίας ο ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Δέκα φορές... πέναλτι το σημερινό από κείνο του Παναθηναϊκού»

Τα ίδια και τα ίδια από τον Λουτσέσκου…

Όπως μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την ομάδα του «μόνιμο θύμα διαιτησίας», κάνοντας λόγο για παρασκήνιο με έδρα την Αθήνα:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ καλύτερο αν δεν υπήρχε η υποκρισία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, υπογραμμίζοντας πως: «Είναι μια τεταμένη περίοδος. Δεν μπορώ να μπω σε αυτές τις συζητήσεις χαμηλού επιπέδου. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ περίπλοκο.

Νομίζω ότι η Ελλάδα θα είχε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και θα είχε καλύτερη εκπροσώπηση στην Ευρώπη, αν δεν υπήρχε αυτή η υποκρισία και το κάθε λογής σύστημα που λειτουργεί προς όφελος των ομάδων της Αθήνας.

Η ζωή όμως προχωρά, πρέπει να είμαστε πάντα ψυχικά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε όλες τις απογοητεύσεις που συναντάμε στη διάρκεια μιας σεζόν. Το VAR και οι διαιτητές μας στέρησαν πολλούς βαθμούς.

Αν λειτουργούσαν όλα φυσιολογικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε μέσα στο κόλπο για το πρωτάθλημα. Έχουμε περάσει όμως και χειρότερα, μας έκλεψαν έναν τίτλο, μας έκλεψαν ένα Κύπελλο. Αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά και γίνονται πάντα εις βάρος του ΠΑΟΚ, γιατί είμαστε από τη Θεσσαλονίκη.

Η Αθήνα έχει δύναμη, ένα σύστημα τριγύρω της και καταφέρνει να μετατρέψει το VAR σε εργαλείο που το χρησιμοποιούν ειδικά σε αγώνες που δεν υπάρχουν διαιτητές από το εξωτερικό. Όλες -όμως- αυτές οι καταστάσεις μας δυναμώνουν και μας διευκολύνουν να ξεπεράσουμε τις απογοητεύσεις», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ανρί Κοάντα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News