Δώνης: «Πιο ποιοτική στην επίθεση η ΑΕΚ, πιο ισορροπημένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»
Ο πρώην τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, σχολιάζει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.
Με ντέρμπι σκέτη φωτιά και λάβρα ξεκινούν τα πλέι οφ στη Σούπερ Λιγκ.
Για το αποψινό ματς μίλησε στη Realnews ο Γιώργος Δώνης.
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
“Η άποψή μου για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι πως στην κανονική της διάρκεια η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά ήταν η πιο ποιοτική ομάδα λέει στην αρχή και συνεχίζει.
Με βάθος στον πάγκο της πολλές λύσεις και έντονη πίεση στον αντίπαλο μπορούσε συνήθως να παίρνει αυτό που ήθελε είτε περισσότερο είτε λιγότερο εύκολα.
Ομως στον Παναθηναϊκό διακρίνω καλύτερα την ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση που απαιτεί ο πρωταθλητισμός και ίσως αυτό αποδειχθεί στο φινάλε το κλειδί για τον πρωταθλητή.
Και το σημερινό τους παιχνίδι όπως το πρόσφατο μεταξύ τους στη Νέα Φιλαδέλφεια προμηνύεται κλειστό και αμφίρροπο με τις λεπτομέρειες να το κρίνουν.
Και ναι μεν δεν πιστεύω πως θα κριθεί σήμερα η πρωτιά όμως αναμφίβολα ο νικητής ντέρμπι σε πρεμιέρα ειδικά σε πλέι οφ αποκτά γερό ψυχολογικό πλεονέκτημα που θα του είναι πολύ χρήσιμο για τη συνέχεια”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Αυτές είναι οι σχέσεις παικτών-Μπενίτεθ, τι χρεώνουν στον Ισπανό»
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν θα... αιφνιδιάσει τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακές εικόνες από τον Βοτανικό – Παίρνει μορφή το γήπεδο (vid)
- Ραπτόπουλος για Λουτσέσκου: «Ακούστηκαν κάποια πράγματα για Παναθηναϊκό, αλλά...»
- Παναθηναϊκός: Ομάδα-έκπληξη τσεκάρει τον Μπενίτεθ