«Έκαψε» Φωτιά ο Κουτσιαύτης: Πέναλτι και κόκκινη νωρίτερα για τον ΠΑΟ (vid)

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, σχολίασε στο OPEN, τις διαιτητικές αποφάσεις στο Παναθηναϊκός-Βόλος.

«Έκαψε» Φωτιά ο Κουτσιαύτης: Πέναλτι και κόκκινη νωρίτερα για τον ΠΑΟ (vid)

Τρίτη διαδοχική νίκη κόντρα σε όλους και σε όλα για τον Παναθηναϊκό, αυτή την φορά απέναντι στον Βόλο, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 2-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» ήταν… ασταμάτητοι, παρότι είδαν τον διαιτητή Φωτιά να κλείνει τα μάτια σε δύο παραβάσεις πέναλτι, στο 2’ και στο 40’, αλλά και τα δοκάρια να σταματούν δύο φορές σουτ του Πλαάσιος στο 19ο και στο 52ο λεπτό.

Πήραν το προβάδισμα με το πρώτο τέρμα του Κουρμπέλη στην φετινή Λίγκα, με προβολή, στο 59’ ενώ ο Σπόραρ σκόραρε για τρίτη σερί φορά ερχόμενος από τον πάγκο, φτάνοντας τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα, με εύστοχο πέναλτι, στο 69’!

Με την ομάδα της Μαγνησίας να μένει με 10 παίκτες από το 50ο λεπτό, λόγω της σωστής αποβολής του Σι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να υποκύπτει στην ανωτερότητα του αντιπάλου της.

Οσα σχολίασε o Αριστομένης Κουτσιαύτης για το πέναλτι που δόθηκε στο Τριφύλλι, αυτά που ζήτησαν οι πράσινοι, αλλά και την κόκκινη κατά του Βόλου.

Δείτε παρακάτω:

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Παναθηναϊκός – Βόλος:

«Κάποιες φορές θα υπάρχουν διαιτησίες που δε θα είναι καλές και θα πρέπει να επέμβει το VAR. Θεωρώ πως χθες στη Λεωφόρο χάθηκαν κάποιες φάσεις, σίγουρα δε καθόρισε η διαιτησία του αποτέλεσμα».

Για το πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός στην αρχή σε γύρισμα του Μπερνάρ: «Δεν υπάρχει πέναλτι, ο παίκτης του Βόλου μαζεύει το χέρι του και δεν βρίσκει στην παλάμη αλλά στον αγκώνα που είναι μαζεμένος».

Για το χτύπημα στον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή: «Δεν υπάρχει παράβαση και εδώ».

Για το αν υπάρχει πέναλτι στο 44ο λεπτό στον Παλάσιος: «Πρέπει να δούμε αν υπάρχει επαφή του αμυντικού με τη μπάλα, δεν υπάρχει. Πάει για τη μπάλα αλλά είναι κίτρινη έχει ήδη μία άρα έπρεπε να δει κόκκινη. Είναι ξεκάθαρη παράβαση και πέναλτι για τον Παναθηναϊκό».

Για την κόκκινη στον Σι: «Ο Παλάσιος είχε χώρο να επιτεθεί, άρα είναι σωστή η κάρτα».

Για το πέναλτι του Παναθηναϊκού: «Ο παίκτης του Βόλου έπεσε απρόσεκτα πάνω σε αυτόν του Παναθηναϊκού που είχε τσιμπήσει τη μπάλα, είναι σωστό το πέναλτι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr