Παναθηναϊκός: Λήγουν 7 συμβόλαια - Ποιοι μένουν, ποιοι αποχωρούν

Παναθηναϊκός: Λήγουν 7 συμβόλαια - Ποιοι μένουν, ποιοι αποχωρούν

Μετά το τέλος των μεταγραφών, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ασχολούνται με τις ανανεώσεις καθώς λήγουν 7 συμβόλαια παικτών.

Σύμφωνα με την livesport, φυσικά το πρώτο και σημαντικότερο είναι αυτό του Αϊτόρ, με τους Πράσινους να έχουν προχωρήσει πολύ το θέμα και τον παίκτη να είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το Τριφύλλι βρισκόταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις όλο αυτό το διάστημα με τον μάνατζερ του παίκτη καθώς θέλει όσο τίποτα να κρατήσει τον MVP της ομάδας στο Σύλλογο.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να έχουμε τις ανακοινώσεις κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

Από κει και πέρα, υπάρχουν άλλα 6 συμβόλαια που λήγουν. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αυτή την στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο στη περίπτωση του αρχηγού και όλα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις καθώς οι Πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν συμβόλαιο 700.000 ευρώ το χρόνο.

Ακόμα, λήγουν 4 συμβόλαια αμυντικών παικτών της ομάδας. Ο λόγος για τους Πούγγουρα, Σάρλια, Σάντσες και Πούχατς.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε το step up του φέτος και όλα δείχνουν ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Αυτό δεν ισχύει για τον Σάρλια ο οποίος αν και προσπαθεί δείχνει να μην βρίσκεται στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Όσον αφορά τον Σάντσες, και αυτή η περίπτωση είναι ανοικτή καθώς ο Αργεντινός είναι υπόδειγμα επαγγελματία και από τους πιο αγαπητούς στα αποδυτήρια της ομάδας ενώ δεν θα διαμαρτυρηθεί ποτέ για το χρόνο συμμετοχής. Συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Ο Πούχατς ήρθε δανεικός από τον Ουνιόν Βερολίνου στις αρχές Γενάρη με εξάμηνο δανεισμό και έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία με τους Πράσινους να φαίνονται έτοιμοι να διαπραγματευτούν την αγορά από την γερμανική ομάδα το καλοκαίρι.

Τέλος, δύσκολα θα παραμείνει στο Παναθηναϊκό και ο τερματοφύλακας Βασίλης Ξενόπουλος ο οποίος πιθανόν να προορίζεται για την ομάδα Β’.

 

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News