Παναθηναϊκός Β'... όπως ο Α'! - «Σόκαρε» στο 90+7 τη Λάρισα!
Όπως έκανε ο Παναθηναϊκός με Ολυμπιακό και ΟΦΗ, έτσι, και ο ΠΑΟ Β’ δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι με τη Λάρισα και ισοφάρισε με τον Ρόμπι στο 90+7 σε ένα παιχνίδι – θρίλερ (2-2) που δεν έδειξε η τηλεόραση. Σκόραρε και ο Μπιλάλ.
Στο Αλκαζάρ, ΑΕΛ και Παναθηναϊκός Β’ έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στο Αλκαζάρ, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αγγίξουν την κορυφή.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «βυσσινί», άνοιξε ο Μαυριάς (33′) ενώ το «τριφύλλι» ισοφάρισε ο Μπιλάλ (51′) με τον Καλουτσικίδη (69′) να δίνει εκ νέου προβάδισμα όμως ο Ρόμπι στις καθυστερήσεις (90+6′) λύτρωσε τους «πράσινους».
ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσόνου, Πλέγας, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Θωμαΐδης, Μαυριάς (73′ Γλυνός), Νίνο, Πεντρόσο.
Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ανδρικόπουλος, Εμπόι, Νταμπίζας, Κρυπαράκος (46′ Ταβάρες), Σαρδέλης, Ρόμπι, Μπιλάλ, Καραμπάς.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber