Παναθηναϊκός Β'... όπως ο Α'! - «Σόκαρε» στο 90+7 τη Λάρισα!

Παναθηναϊκός Β'... όπως ο Α'! - «Σόκαρε» στο 90+7 τη Λάρισα!

Όπως έκανε ο Παναθηναϊκός με Ολυμπιακό και ΟΦΗ, έτσι, και ο ΠΑΟ Β’ δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι με τη Λάρισα και ισοφάρισε με τον Ρόμπι στο 90+7 σε ένα παιχνίδι – θρίλερ (2-2) που δεν έδειξε η τηλεόραση. Σκόραρε και ο Μπιλάλ.

Στο Αλκαζάρ, ΑΕΛ και Παναθηναϊκός Β’ έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στο Αλκαζάρ, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αγγίξουν την κορυφή.

Το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «βυσσινί», άνοιξε ο Μαυριάς (33′) ενώ το «τριφύλλι» ισοφάρισε ο Μπιλάλ (51′) με τον Καλουτσικίδη (69′) να δίνει εκ νέου προβάδισμα όμως ο Ρόμπι στις καθυστερήσεις (90+6′) λύτρωσε τους «πράσινους».

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσόνου, Πλέγας, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Θωμαΐδης, Μαυριάς (73′ Γλυνός), Νίνο, Πεντρόσο.

Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ανδρικόπουλος, Εμπόι, Νταμπίζας, Κρυπαράκος (46′ Ταβάρες), Σαρδέλης, Ρόμπι, Μπιλάλ, Καραμπάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News