Βλέπουμε το καλύτερο πρωτάθλημα της Superleague όλων των εποχών!

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Αστέρας: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Επειδή διαβάζατε οπαδικό σάιτ, θα πείτε πως ο τίτλος δεν είναι αντικειμενικός, αφού ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, αήττητος και ωραίος. Αλλά και να μην ήταν στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, και πάλι θα γραφόταν ο παραπάνω τίτλος!

Το φετινό πρωτάθλημα της Superleague είναι το καλύτερο όλων των εποχών με ανατροπές, μπόλικο ενδιαφέρον και καλό ποδόσφαιρο με ποιοτικούς πρωταγωνιστές.

Δεν έχει γίνει ακόμα το ντέρμπι που θα πέσουν 6 γκολ… όπως στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά έως τώρα, το σασπένς είναι τεράστιο στη βαθμολογία.

Ο Παναθηναϊκός σκόνταψε δύο φορές και εκεί όπου γραφόταν παντού , πως είναι θέμα χρόνου η ΑΕΚ να πάρει την πρωτιά από το Τριφύλλι, εκείνο ξαναβρέθηκε με διαφορά στην κορυφή (ήττα ΑΕΚ από ΠΑΣ 2-1).

Πλέον, γίνεται ο… πραγματικός χαμός και για τη 2η θέση με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να οργανωθεί για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν και να κάνει κάποια αντεπίθεση. Ακόμα, ακολουθεί και ο ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί το πανηγυράκι στις πάνω θέσεις της κατηγορίας.

Και στις κάτω θέσεις της κατηγορίας θα γίνει «σφαγή» για την παραμονή!

Το ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών φαίνεται και στα εισιτήρια με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι ιστορικά μεγάλη. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr