Παναθηναϊκός μεταγραφές: Υπογράφει ο πρώτος!

«Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός» - Το άκυρο στις άλλες ομάδες

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Τιμότεους Πούχατς από την Ουνιόν Βερολίνου στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Τιμότεους Πούχατς στον Παναθηναϊκό, καθώς μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις. Συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Βερολίνου προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Πολωνό μπακ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, καθώς ο Τιμότεους Πούχατς είναι μια ανάσα από την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Πολωνός επρόκειτο να αντικαταστήσει τον Κρίστιαν Γκάνεα, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει εκτός από τον δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Σημαντικό στοιχείο για τη θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε φυσικά και η θέληση του παίκτη να ενταχθεί στο Τριφύλλι. Μάλιστα ο Πολωνός άσος πίεσε τον γερμανικό σύλλογο να τελειώσει θετικά τη μετακίνησή του κι έτσι μέσα στα επόμενα 24ωρα τα πάντα αναμένεται να ολοκληρωθούν θετικά για τους πράσινους.

Πιέζει ο Πούχατς για να έρθει στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει εδώ και μέρες στον Τιμοτέους Πούχατς, όσον αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει το κενό του Κρίστιαν Γκάνεα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το Τριφύλλι έχει καταθέσει πρόταση προς τον Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς και θέλει να “τρέξει” τις εξελίξεις, προκειμένου να έχει τον διεθνή Πολωνό μπακ απ’ τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Το όλο θέμα για την ώρα έχει κολλήσει λόγω της γερμανικής ομάδας η οποία δεν βιάζεται διότι ο παίκτης δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο έως το 2024 και γιατί θέλει να “ζυγίσει” τις επιλογές της, δεδομένου ότι για τον 23χρονο ακραίο αμυντικό υπάρχει  ενδιαφέρον από τη γαλλική Στρασμπούρ και την ιταλική Βενέτσια.

Πάντως το πλεονέκτημα αυτή την στιγμή το έχουν οι Πράσινοι καθώς ο Πούχατς έχει κάνει ήδη την επιλογή του και θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News