Πιέζει ο Πούχατς για να έρθει στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στον «πάγο» μέχρι 12 Ιανουαρίου

Ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει εδώ και μέρες στον Τιμοτέους Πούχατς, όσον αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει το κενό του Κρίστιαν Γκάνεα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το Τριφύλλι έχει καταθέσει πρόταση προς τον Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς και θέλει να “τρέξει” τις εξελίξεις, προκειμένου να έχει τον διεθνή Πολωνό μπακ απ’ τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Το όλο θέμα για την ώρα έχει κολλήσει λόγω της γερμανικής ομάδας η οποία δεν βιάζεται διότι ο παίκτης δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο έως το 2024 και γιατί θέλει να “ζυγίσει” τις επιλογές της, δεδομένου ότι για τον 23χρονο ακραίο αμυντικό υπάρχει  ενδιαφέρον από τη γαλλική Στρασμπούρ και την ιταλική Βενέτσια.

Πάντως το πλεονέκτημα αυτή την στιγμή το έχουν οι Πράσινοι καθώς ο Πούχατς έχει κάνει ήδη την επιλογή του και θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό.

«Το παιχνίδι αυτό 100 φορές να γίνει και πάλι 0-3 θα έρθει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε την πρώτη απώλεια βαθμών στη Νίκαια και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε:

«Ναι «σκάσαμε» όλοι, στενοχωρηθήκαμε, αλλά κοιτάμε παρακάτω.

Την Τετάρτη το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι, αλλά τα καλύτερα έρχονται και επιμένω σε αυτό, όπως επέμενα πριν αρχίσει η σεζόν, όταν ελάχιστοι το πίστευαν.

Το παιχνίδι αυτό 100 φορές να γίνει και πάλι 0-3 θα έρθει. Τέτοια ήταν η διαφορά και βάση ευκαιριών, αλλά συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα ταρακουνήθηκε από το αποτέλεσμα και όλοι έχουν καταλάβει, ότι για να φθάσουν μέχρι το τέλος πρώτοι, πρέπει να δίνουν το 150% σε κάθε ματς και να είναι φουλ συγκεντρωμένοι.

Το πρωτάθλημα είναι φέτος φουλ ανταγωνιστικό και βλέπουμε τους αντιπάλους τον πόλεμο που κάνουν στην ομάδα.

Εμείς όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, για να χαμογελάσουμε στο τέλος.

Και άλλες απώλειες βαθμών θα έχει ο Παναθηναϊκός, αυτό το 12-1-0 του πρώτου γύρου δεν είναι ο κανόνας είναι η εξαίρεση και είναι δύσκολο να πάει έτσι μέχρι το τέλος.

Απώλειες βαθμών, όμως, θα έχουν και οι άλλες ομάδες και θα μετρήσει στο τέλος ποιος θα είναι πρώτος…

*Με την διαιτησία βλέπετε τι γίνεται. Το αφήγημα των αντιπάλων περί εύνοιας του Παναθηναϊκού καταρρίφθηκε και αυτή την αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός έφαγε ξύλο και ο Παπαδόπουλος δεν έβγαλε κάρτες σε Ρομαό, Μύγα και άλλους στον Ιωνικό και την ίδια στιγμή άλλες μεγάλες ομάδες έβαλαν γκολ, που δεν έπρεπε να μετρήσουν λόγω επιθετικού φάουλ, που δεν δόθηκε.

Αρα το πες, πες έπιασε τόπο, αλλά από την άλλη αυτοί που τα λένε διασύρονται κάθε αγωνιστική.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News