Ακάνμπι: Βγάζει μάτια στη Μολδαβία και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό! (vid)

Ακάνμπι: Βγάζει μάτια στη Μολδαβία και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό! (vid)

Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ της Σέριφ Τίρασπολ, Ρασίντ Ακάνμπι είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυσή του στα «φτερά» της επίθεσης.

Στο newspao.gr διαβάσατε το αναλυτικό scouting report με ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που θα μπορούσε να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου – μεταξύ αυτών και ο Τζάχανμπακς που έχει παίξει «έντονα» στο πράσινο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ατζέντης του 23χρονου Νιγηριανού Ακάνμπι έριξε «γέφυρες» με τον Παναθηναϊκό, για να εξαργυρωθούν οι εξαιρετικές εμφανίσεις του πελάτη του στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας (12 συμμετοχές, 6 γκολ, 2 ασίστ).

Ο Ακάνμπι αγωνίζεται στη Σέριφ Τίρασπολ, αποκτήθηκε από την Κοτζαέλισπορ το περασμένο καλοκαίρι (πρώην ομάδες του Δημήτρη Κολοβού) έναντι του ποσού των 275 χιλ. ευρώ. Μέσα σε ένα εξάμηνο η χρηματική του αξία ανέβηκε στο 1,5 εκατ. ευρώ, λόγω και των εμφανίσεών του στην Ευρώπη.




Εκείνος σκόραρε δις απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League και δις απέναντι στην Ομόνοια στους ομίλους του Europa League. Αγωνίστηκε επίσης, 73 και 79 λεπτά εντός-εκτός με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το ρεπό των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν τη Δευτέρα το πρωί στις προπονήσεις.

Στα θετικά νέα η επάνοδος του Μπένιαμιν Βέρμπιτς σε φουλ ρυθμό προπόνησης, με τον Σλοβένο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, έκαναν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος αποχώρησε ο Καμπετσής λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News