Παναθηναϊκός: Νίκη στη sold out Λεωφόρο και μετά... μεταγραφές!

Παναθηναϊκός: Νίκη στη sold out Λεωφόρο και μετά... μεταγραφές!

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του έναν ακόμα αγώνα προκειμένου να κλείσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά τον πρώτο γύρο. Στόχος φυσικά είναι μια ακόμα σημαντική νίκη.

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή (13/11, 16:00) θ’ αντιμετωπίσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ατρόμητο σ’ ένα ματς που κλείνει τις υποχρεώσεις της ομάδας για τον πρώτο γύρο. Οι πράσινοι θέλουν να πάρουν ακόμα μία νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια, ενώ μετά θα ξεκουραστούν και θα ανασυνταχθούν λόγω της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Λεωφόρος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναμένεται να είναι γεμάτη και η ατμόσφαιρα «καυτή» για ένα ακόμα παιχνίδι. Είναι δεδομένο πως το διπλό στο Αγρίνιο έδωσε σημαντική ώθηση στο σύλλογο και πλέον όλοι θέλουν να κλείσει ο πρώτος γύρος με νίκη. Μια νίκη που θα διατηρήσει σίγουρα τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +6 από την ΑΕΚ και +10 από τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως λίγη ώρα μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σ’ ένα ματς που οι πράσινοι θα παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μπορεί να χάσουν βαθμούς οι διώκτες του.

Παναθηναϊκός: Πόσους πόντους χρειάζεται για να πάρει το Πρωτάθλημα!

Βάσει των βαθμών της τελευταίας τριετίας που έχουν χαρίσει Πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει από την 12η αγωνιστική παραπάνω από το 43% των πόντων που χρειάζεται για το φετινό τίτλο!

Όπως αναφέρει η σελίδα «Panathinaikos Brasil» στο Twitter, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο σακούλι του πάνω από το 43% των βαθμών που έχει ανάγκη για την κατοχύρωση της 1ης θέσης.

Με το νέο format των πλέι οφ, τα πρωταθλήματα έχουν κατακτηθεί στους 81 βαθμούς τη σεζόν 2019-2020, στους 76 βαθμούς τη σεζόν 2020-2021 και πάλι στους 76 τη σεζόν 2021-2022.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει 34 (από τους 36) βαθμούς στις πρώτες 12 «στροφές» του πρωταθλήματος, δηλαδή σχεδόν… τους μισούς από αυτούς που χρειάζεται.

Δείτε παρακάτω:

Newspao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News