Γιοβάνοβιτς: Δεν ψάχνει δικαιολογίες αλλά λύσεις - Θέλει μόνο νίκες!

Παναθηναϊκός: Απίστευτο ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς με τη λήξη!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και έχει περάσει στην ομάδα μια φιλοσοφία ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι μια άλλη ομάδα και δείχνει ικανός να επιστρέψει και πάλι με συνέπεια στις επιτυχίες. Ο Σέρβος τεχνικός δουλεύει με μεθοδικότητα, πλάνο, οργάνωση και προσπαθεί καθημερινά να προσθέτει στοιχεία στο σύνολό του.

Το Τριφύλλι έχει αποκτήσει χαρακτήρα με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο κι αυτό φάνηκε κι από το παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Ωστόσο τα πάντα ξεκινούν από τον προπονητή και την όλη προσέγγιση που έχει στα πράγματα.

Οι πράσινοι μπορεί να πλήττονται από σημαντικές απουσίες, μπορεί να είναι κουρασμένοι, όμως για τον Σέρβο και τον οργανισμό γενικότερα τίποτα απ’ αυτά δεν μπορεί να μπει στο κάδρο και να επηρεάσει την ομάδα. Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει κάθε ματς ξεχωριστά και επιδιώκει με τα όπλα που έχει να πάρει τις νίκες χωρίς να μένει στα προβλήματα.

Γενικότερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ένας άνθρωπος που δε θα ψάξει ποτέ να «κρυφτεί» πίσω από δικαιολογίες αλλά πάνω απ’ όλα θα κοιτάξει με ποιον τρόπο μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Κάτι που είδαμε να γίνεται και τώρα, όταν οι πράσινοι παρουσίασαν στο Αγρίνιο ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ’ αυτό που είχαν στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Πόσους πόντους χρειάζεται για να πάρει το Πρωτάθλημα!

Βάσει των βαθμών της τελευταίας τριετίας που έχουν χαρίσει Πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει από την 12η αγωνιστική παραπάνω από το 43% των πόντων που χρειάζεται για το φετινό τίτλο!

Όπως αναφέρει η σελίδα «Panathinaikos Brasil» στο Twitter, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο σακούλι του πάνω από το 43% των βαθμών που έχει ανάγκη για την κατοχύρωση της 1ης θέσης.

Με το νέο format των πλέι οφ, τα πρωταθλήματα έχουν κατακτηθεί στους 81 βαθμούς τη σεζόν 2019-2020, στους 76 βαθμούς τη σεζόν 2020-2021 και πάλι στους 76 τη σεζόν 2021-2022.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει 34 (από τους 36) βαθμούς στις πρώτες 12 «στροφές» του πρωταθλήματος, δηλαδή σχεδόν… τους μισούς από αυτούς που χρειάζεται.

Δείτε παρακάτω:

Newspao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News