Παναθηναϊκός: Η έμπνευση-απόφαση Γιοβάνοβιτς που έφερε το διπλό!

Παναθηναϊκός: Το... διπλό χουνέρι του Ιβάν στον Μαρτίνς

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό (0-1) στο Αγρίνιο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έψαξε μέχρι τέλους λύση, για να πάρει τη νίκη η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ σημαντικό διπλό στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό χάρη στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη λίγα λεπτά πριν το τέλος. Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πολλά… credits πρέπει να δοθούν στον Ιβάν Γιοβάνιτς, ο οποίος έψαξε να βρει λύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο Σέρβος τεχνικός παρά το γεγονός ότι δεν του βγήκε το αρχικό πλάνο, δεν εγκλωβίστηκε, συζήτησε με τους συνεργάτες του και στο τέλος βρήκαν τη χρυσή τομή προκειμένου να προβληματίσουν τον Παναιτωλικό τόσο όσο χρειαζόταν, για να τον νικήσουν.

Ουσιαστικά ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να περάσει αριστερά και πιο εσωτερικά τον Μπερνάρ, ενώ έβαλε στα δεξιά τον Βέρμπιτς. Αυτόματα μ’ αυτόν τον τρόπο έδωσε όλη την αριστερή πλευρά στον Χουάνκαρ, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός και ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο στο χορτάρι. Μην ξεχνάμε ότι το γκολ προήλθε από δική του εξαιρετική σέντρα.

Από εκεί και πέρα η τριάδα του κέντρου (Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλης), δεν άφηνε να περάσει απολύτως τίποτα κι έτσι ο Παναθηναϊκός ανακτούσε συνεχώς την κατοχή της μπάλας και απειλούσε μόνιμα τον Παναιτωλικό. Μάλιστα στο γκολ ο Τσέριν έκλεψε την μπάλα από τον Κολοβό στην αρχή της φάσης, για να ακολουθήσει μετά ή σέντρα του Χουάνκαρ και η επιτυχής προσπάθεια του Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός: Πόσους πόντους χρειάζεται για να πάρει το Πρωτάθλημα!

Βάσει των βαθμών της τελευταίας τριετίας που έχουν χαρίσει Πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει από την 12η αγωνιστική παραπάνω από το 43% των πόντων που χρειάζεται για το φετινό τίτλο!

Όπως αναφέρει η σελίδα «Panathinaikos Brasil» στο Twitter, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο σακούλι του πάνω από το 43% των βαθμών που έχει ανάγκη για την κατοχύρωση της 1ης θέσης.

Με το νέο format των πλέι οφ, τα πρωταθλήματα έχουν κατακτηθεί στους 81 βαθμούς τη σεζόν 2019-2020, στους 76 βαθμούς τη σεζόν 2020-2021 και πάλι στους 76 τη σεζόν 2021-2022.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει 34 (από τους 36) βαθμούς στις πρώτες 12 «στροφές» του πρωταθλήματος, δηλαδή σχεδόν… τους μισούς από αυτούς που χρειάζεται.

Δείτε παρακάτω:

Newspao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News