Παναθηναϊκός: Δύο νίκες... παυσίπονα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Δύο νίκες – παυσίπονα έμειναν με Παναιτωλικό, Ατρόμητο ώστε η ομάδα να πάει με αέρα ανανέωσης στη διακοπή του Μουντιάλ δίνοντας την ευκαιρία ξεκούρασης στα παιδιά που μέχρι τώρα έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί.

Με τις λύσεις να λιγοστεύουν δραματικά μετά τους τραυματισμούς των καλύτερων εξτρέμ της λίγκας αλλά και του Αντονι Τρουιγέ μονόδρομος προς το μονοπάτι της ηρεμίας είναι τα τρίποντα. Ο Παναθηναϊκός μέχρι σήμερα δεν πέταξε στα σκουπίδια καμία ευκαιρία που του δόθηκε για να υπερισχύσει των αντιπάλων του, ακόμα και το Χ στο ντέρμπι με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς σα νίκη ήταν.

Υπάρχει κόπωση σε μερικούς (στον Πέρεθ και στον Τσέριν σίγουρα), αλλά το τριφύλλι έχει υλικό για να κάνει το 2/2 τις επόμενες μέρες και μετά να δει τι μπορεί να διορθώσει για την τελική ευθεία της σεζόν. Με τις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και το αήττητο εκτονώθηκε η γκρίνια που υπέβοσκε μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την καθυστέρηση στις μεταγραφές.

Ο κόσμος γύρισε δίπλα στην ομάδα, το μομέντουμ είναι καλό, ας μην χαλάσει λόγω μιας κακής εμφάνισης στο ντέρμπι που γρήγορα θα ξεχαστεί αν σε λίγες ώρες νικήσεις τον Παναιτωλικό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News