«Πρωταθλητής»: «Πράσινο παγκόσμιο φαινόμενο τα 6 πέναλτι στον ΠΑΟ» (pic)

«Πρωταθλητής»: «Πράσινο παγκόσμιο φαινόμενο τα 6 πέναλτι στον ΠΑΟ» (pic)

Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» συνεχίζει το… παραλήρημά της αναφορικά με το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δε λένε να… χωνέψουν τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία και ακόμα και τρεις μέρες μετά το παιχνίδι ασχολούνται ακόμα μ’ αυτό αλλά και γενικότερα με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Σ’ αυτό βέβαια παίζει ρόλο και η διαφορά των δέκα πόντων που έχουν οι δύο ομάδες και είναι κάτι που δεν έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.

Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αναφέρεται στα πέναλτι του Παναθηναϊκού για μία ακόμα φορά. Συγκεκριμένα αυτή τη φορά αναφέρει πως τα έξι πέναλτι που πήρε το Τριφύλλι στις έως τώρα υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα είναι ρεκόρ και φυσικά κάτι το… απίστευτο! Βέβαια γι’ αυτούς είναι ψιλά γράμματα το αν υπάρχει ή όχι παράβαση στις φάσεις.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News