Καρπετόπουλος: «Η ισοπαλία στη Λεωφόρο μπορεί να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό»

Καρπετόπουλος: «Θα κάνει τον σταυρό του να αντέξει ο Παπαγιάννης»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος ανέλυσε τα πλάνα του Μίτσελ για το ματς με τον Λεβαδειακό, όμως δεν παρέλειψε να αναφέρει ορισμένα πράγματα και για το ντέρμπι της Κυριακής.

Το παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στην ιστορία, ωστόσο για τον Αντώνη Καρπετόπουλο υπάρχει ακόμα στον… ορίζοντα. Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζοντας μέσω της εφημερίδας «Sportday» τα πλάνα του Μίτσελ για τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά θεωρεί πως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία στη Λεωφόρο μπορεί να επηρεάσει τον Ολυμπιακό και να του δημιουργήσει τα μεγαλύτερα προβλήματα για την πορεία όσον αφορά την ψυχολογία του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε μέσω της εφημερίδας:

«O Ολυμπιακός δύσκολα θα βρει στη Λιβαδειά χώρους για να κυκλοφορήσει την μπάλα, όσο σωστά το έκανε στη Λεωφόρο. Ο Μίυσελ δεν πήρε τους Ρέαμπτσιουκ και Βρσάλικο, ίσως χρησιμοποιήσει βασικό τον Λάιντνερ και σίγουρα η απόδοση του Ελ Αραμπί πρέπει να τον προβληματίσει: Ο Μαροκινός, παρά την γενναιοψυχία του Μπακαμπού, παραμένει ο καλύτερος φορ του. Πρόβλημα για τον Ολυμπιακό θα είναι και ο κακος αγωνιστικός χώρος και η διπλή ζώνη άμυνας του Βέλιτς. Βέβαια, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού μπορεί να είναι στο μυαλό. Ο τρόπος που προέκυψε η ισοπαλία στη Λεωφόρο και οι εντάσεις μετά το ματς μπορεί να κάνουν μεγάλη ζημιά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News