Καρπετόπουλος: "Ολοι κάνουν πόλεμο στον Μαρινάκη"
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» τον πόλεμο που πιστεύει πως δέχεται απ’ όλους ο Βαγγέλης Μαρίνακης.
Αναλυτικά το δημοσίευμα στην εφημερίδα:
«Στις παλιές κόντρες με τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το πρόβλημα της τότε κυβέρνησης ήταν ο Ολυμπιακός: Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ έστειλαν στην Α2 μέχρι και την ομάδα μπάσκετ. Σήμερα ο Μητσοτάκης αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο στον ίδιο τον Μαρινάκη. Ελπίζοντας πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μείνει στην άκρη και θα παρακολουθεί. Δεν έφτασα τυχαία σε αυτό το συμπέρασμα. Μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου, που έγιναν στο τέλος του ντέρμπι και το διάγγελμα του προέδρου του Ολυμπιακού, που έγινε απ’ του Ρέντη σε άλλους τόνους, είδα τις χθεσινές τοποθετήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου και τις απαντήσεις που έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον Νίκο Χατζηνικολάου στη συνέντευξη που του παραχώρησε.
Με βάση τη λογική, ετά τα όσα ακούστηκαν προχθές το βράδυ, η κυβέρνηση θα έπρεπε να ρωτήσει το «γιατί» αυτή της έκρηξης: το γεγονός ότι ο Βρέντζος έκανε σκληρότερες δηλώσεις από τν Μαρινάκη βοηθούσε για να βρεθεί ένα πεδίο επικοινωνίας αρχικά. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα από αυτά: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει αυτό που ισχύει πάρα πολύ καιρό τώρα, ότι δηλαδή ανάμεσα σε αυτόν και τον Μαρινάκη υπάρχει ρήξη κι όχι απλώς μία αμοιβαία αντιπάθεια. Μετά την παραίτηση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη (που για τον Βρέντζο είναι ο άρχοντας του παρακράτους), το σκηνικό του «πολέμου» στήθηκε κι απ’ τους δύο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ώρα ανακοινώσεων: Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις δεδομένες αποχωρήσεις και το ερωτηματικό
- Παναθηναϊκός: Οι σίγουρες μεταγραφές και τα ονόματα που ίσως απασχολήσουν
- Παναθηναϊκός: Πόσα χρήματα γλίτωσε από τις αποχωρήσεις
- Το deal Παναθηναϊκού-Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι και οι νέες απολαβές του