Παναθηναϊκός βαθμολογία: Για το απόλυτο και με πιθανή αύξηση διαφοράς πριν τη διακοπή

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Για το απόλυτο και με πιθανή αύξηση διαφοράς πριν τη διακοπή

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την επόμενη μέρα και πλέον προσανατολίζεται στο ματς με το Αγρίνιο αφήνοντας πίσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αποτελεί παρελθόν κι άπαντες στο σύλλογο έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο ματς που είναι κόντρα στον Παναιτωλικό στις 9 Νοεμβρίου. Μάλιστα η αποστολή του Τριφυλλιού αναμένεται ν’ αναχωρήσει σήμερα από την Αθήνα με προορισμό το Αγρίνιο.

Γενικότερα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει θέσει σαν στόχο το 2/2 με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, προκειμένου να πάει στη διακοπή για το Μουντιάλ με όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Συγκεκριμένα οι πράσινοι επιθυμούν να κρατήσουν ό,τι κι αν γίνει το +6 από την ΑΕΚ και το +10 από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα κάθε δώρο απ’ αυτές τις δύο ομάδες είναι σαφώς καλοδεχούμενο, καθώς θ’ αυξήσει περισσότερο τη μεταξύ τους διαφορά. Να θυμίσουμε ότι πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μια αναμέτρηση, που στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να στερήσει βαθμούς κι από τους δύο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News