Παναθηναϊκός: Πάει για δύο μεταγραφές τις επόμενες 20 μέρες - Οι θέσεις και η... έκπληξη!

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει μεταγραφές, ενώ υπάρχει παραθυράκι δύο εβδομάδων για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, συνεπώς, το επόμενο 20ήμερο εκτός απροόπτου, οι «πράσινοι» θα έχουν καταλήξει σε δύο «8άρια» που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Το Τριφύλλι ανάβει τις… μηχανές του με χρήματα στα χέρια του, για την προσθήκη δύο ποιοτικών μέσων που θα πλαισιώσουν τους Ρούμπεν – Τσέριν – Μπερνάρ – Κουρμπέλη στην ομάδα και θα συμπληρώσουν την εξάδα.

Ο πρώτος θα είναι ένας παίκτης με δημιουργικές αρετές και έφεση να κουβαλάει τη μπάλα, ενώ ο δεύτερος θα είναι ο αντι – Αλεξανδρόπουλος , box to box παίκτης που θα είναι – πιο αναλυτικά – στη θέση του Τσέριν.

Στην άμυνα το Τριφύλλι θα κοιτάξει για στόπερ τον Δεκέμβριο, εκτός κι αν παραχωρηθεί κάποιος εκ των Πούγγουρα – Σάρλια.

Μόνο υπό τις κατάλληλες συνθήκες κι αν βρεθεί κάτι ενδιαφέρον, ο Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει στην απόκτηση σέντερ φορ τις επόμενες μέρες για να συμπληρώσει τριάδα με Σπόραρ-Ιωαννίδη, αν και στη θέση μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα και ο Βέρμπιτς.

Αστερίσκος μπαίνει για το ενδεχόμενο που παρουσιαστεί κάποια περίπτωση με προοπτική που θα ξεχωρίσει ο Σέρβος τεχνικός, κρίνοντας πως αξίζει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε μια έξτρα κίνηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News