Πωλήθηκε ο Περέα - Υψηλός μποναμάς για Παναθηναϊκό

Έσφιξε... ποντίκι ο Περέα: «Εμείς συνεχίζουμε!» - Φίμωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (pic)

Κάτοικος Γερμανίας θα γίνει ο Χοσέ Περέα, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε με τη Στουτγκάρδη για τη μετακίνηση του Κολομβιανού επιθετικού.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια έναντι ενός ποσού που υπολογίζεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ (εκτός των μπόνους), κάτι που σημαίνει πως το 20% της μεταγραφής θα μπει στα «ταμείο» του Παναθηναϊκού που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% (περίπου 450 με 500 χιλιάδες ευρώ).

Ετσι ο 22χρονος θα συνεχίσει στη Μπουντεσλίγκα μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στα ελληνικά γήπεδα, αρχικά με το «τριφύλλι», πρόπερσι στο Βόλο και πέρσι στον «Αγιαξ της Ηπείρου», όπου έκλεισε τη σεζόν με 10 γκολ σε 32 ματς. Μάλιστα θα γίνει συμπαίκτης του Ντίνου Μαυροπάνου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr