Φωτογραφίες: Πρώτη γεύση από Κάνγκουα στην προπόνηση

Ο Κινγκς Κάνγκουα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, συμμετέχοντας κανονικά σε όλο το πρόγραμμα στο «Γ. Καλαφάτης».

Φωτογραφίες: Πρώτη γεύση από Κάνγκουα στην προπόνηση

Με πρωινό πρόγραμμα στο «Γ. Καλαφάτης» μπήκε ο Παναθηναϊκός στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ 1948, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Το ενδιαφέρον της προπόνησης στράφηκε και στον Κινγκς Κάνγκουα, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τα πράσινα σε πρόγραμμα της ομάδας μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο νέος μέσος του Παναθηναϊκού συμμετείχε κανονικά σε ολόκληρη την προπόνηση, δείχνοντας πως μπαίνει άμεσα στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Το πρόγραμμα άρχισε με προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε κομμάτια τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια τρεις εναντίον τριών, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Φωτογραφίες: Πρώτη γεύση από Κάνγκουα στην προπόνηση Φωτογραφίες: Πρώτη γεύση από Κάνγκουα στην προπόνηση Φωτογραφίες: Πρώτη γεύση από Κάνγκουα στην προπόνηση Φωτογραφίες: Πρώτη γεύση από Κάνγκουα στην προπόνηση Φωτογραφίες: Πρώτη γεύση από Κάνγκουα στην προπόνηση

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr