«Άμεσα και σε μια δόση τα λεφτά» - Ο φόβος μην γίνει... Μπεργκ ο Βέλεθ

Βέλεθ: «Είμασταν καλύτεροι, είχαμε ένα λάθος μαρκαρίσματος...»

Η σαουδαραβική Αλ Φατέχ ανέβασε κι άλλο το συνολικό “πακέτο” της προσφοράς της προς τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φραν Βέλεθ, φτάνοντας στις 800.000 ευρώ και πλέον ο παίκτης αποχωρεί…

Μετά την αρχική, πολύ χαμηλή πρόταση 200.000 ευρώ που είχε κάνει την περασμένη Δευτέρα (20/6) η αραβική ομάδα, έπειτα από σχετική συνεnνόηση με τον ατζέντη του Ισπανού κεντρικύ αμυντικού, επανήλθε με νέα προσφορά κοντά στις αξιώσεις που είχαν οι “πράσινοι” για την παραχώρηση του αρχηγού τους, ο οποίος είχε μπει πλέον στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν ήταν θετικός στην επέκταση της συνεργασίας του.

«Άμεσα και σε μια δόση τα λεφτά» – Ο φόβος μην γίνει… Μπεργκ ο Βέλεθ

Για να δοθεί το O.K απ τον Παναθηναϊκό στο τραπέζι έπεσαν δύο όροι. Ο ένας εξ αυτών απαράβατος. Τα φιξ χρήματα θα πληρωθούν στον Παναθηναϊκό cash με τις υπογραφές.

Στο “τριφύλλι” έχουν… πικρή εμπειρία από μεταγραφικές συνδιαλλαγές με αραβικές ομάδες, απ’ την πώληση του Μάρκους Μπεργκ το καλοκαίρι του 2017 στην Αλ Αΐν των Η.Α.Ε., καθώς εξοφλήθηκαν τα 3,2 εκατ. ευρώ της μεταγραφής 17 μήνες μετά, με την τελευταία δόση να καταβάλλεται 5 μήνες αφότου είχε λήξει και κατόπιν πιέσεων του Παναθηναϊκού μέσω της FIFA.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News