Παναθηναϊκός: «Στη... μάχη ο Παλάσιος για να έρθει στο Τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: «Στη... μάχη ο Παλάσιος για να έρθει στο Τριφύλλι»

Στο δρόμοo που χάραξε ο Σεμπα στιάν Παλάσιος κινείται ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας ενόψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου.

Ο 27χρονος συμπατριώτης και πρώην συμπαίκτης του στην Ιντεπεντιέντε Ντομίνγκο Μπλάνκο αρέσει στον Ιβάν Ποβάνοβιτς που έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του για τις θέσεις 8 και 10.

Ο ίδιος προς το παρόν έχει αρνηθεί τις προτάσεις επέκτασης του συμβολαίου του που δέχτηκε απ’ την ομάδα του και στο τέλος του μήνα μένει και τυπικά ελεύθερος.

Οι πράσινοι είναι πολύ ζεστοί για την περίπτωσή του, καθώς φαίνεται να κουμπώνει εξαιρετικά σε αυτό που ψάχνουν για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sportday, στην όλη διαδικασία θα μπει κι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος με τον οποίον ήταν συμπαίκτες μέχρι πέρυσι στην Ιντεπεντιέντε προκειμένου να τον ψήσει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο που πήρε κι αυτός το περασμένο καλοκαίρι κάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του το ταξίδι στην Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News