Μπόγρης: «Δεν είχε στόχευση ο Παναθηναϊκός - Αισθάνομαι δικαιωμένος» (vid)

Δικαιωμένος αισθάνθηκε ο Γιώργος Μπόγρης μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού…

Μπόγρης: «Δεν είχε στόχευση ο Παναθηναϊκός - Αισθάνομαι δικαιωμένος» (vid)

Αναλυτικά στους Betarades:

«Χωρίς καμία στόχευση ο Παναθηναϊκός. Πριν από μια εβδομάδα, μου γράφατε, μπήκαμε μέσα Μπογρίνιο να σε δούμε πικραμένο.

Σήμερα μπήκατε να με δείτε δικαιωμένο. Το αν είμαι χαρούμενος, δεν είναι για τον Παναθηναϊκό. Στα @@ μου και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Είμαι χαρούμενος, γιατί ακόμα μια φορά δικαιώθηκε η Πηθεία του ελληνικού μπάσκετ. Η Βαλένθια είναι από τις πιο δουλεμένες ομάδες που έχω δει στη ζωή μου.

Μια ομάδα με τέτοια αλεγκρία επιθετικά, να είναι τόσο οργανωμένη αμυντικά… Είναι πράγμα σχεδόν ακατόρθωτο. Δίκαια η Βαλένθια στο Final 4, δίκαια ο Μαρτίνεθ, είναι προπονητής της χρονιάς.

Χάνοντας η Ρεάλ και τον Ταβάρες και τον Λεν στο Final 4, η Βαλένθια είναι φαβορί για τον τελικό της Ευρωλίγκα. Να κάνετε refresh στο Instagram του Paobc, γιατί θεωρώ ότι η ανακοίνωση θα σκάσει, όταν το αεροπλάνο είναι στον αέρα.

Πάρα πολύ άδικες οι δηλώσεις του Αταμάν για τον Σορτς. Έπαιξε μόλις 4-5′. Κουβάλησε μόνο στο πρώτο ματς με τη Βαλένθια που έπαιζαν σαν μπούφοι.

Μετά τον κατάλαβαν… Και πέρα τα λόγια και οι πράξεις του Αταμάν ήταν το ίδιο πράγμα, αφήνοντας τον Ναν με τέσσερα φάουλ στο παρκέ.

Ήταν σαν να ήθελε να απενοχοποιήσει τον εαυτό του, περίμενε να βγει με πέμπτο φάουλ για να έχει τη δικαιολογία ότι βγήκε ο Ναν από το παιχνίδι με πέμπτο φάουλ. Αυτό είναι πολύ βαθύ μπάσκετ.

Ακόμα και τον Χολμς που έδιωξε -βγάζοντας την αθλητικότητα από το παιχνίδι…

Για μένα, η μεγαλύτερη μπανανόφλουδα , είναι ότι μια ομάδα με μπάτζετ 30 εκατ. ευρώ, έχει τον Τολιόπουλο να ξέρει τι θα κάνει την μπάλα σε ένα pickn roll. Έκαναν παγίδες στον Ναν και έκαναν pickn roll με το 4.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr