Λουτσέσκου: «Ο Αϊτόρ πήγε στους οπαδούς και έδειξε τα γενετικά του όργανα»

Αποδοκιμασίες στην Τούμπα, την «έπεσαν» στον Λουτσέσκου (vid)

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν σταματά να κάνει δηλώσεις, προκειμένου να… πείσει ότι ο τελικός Κυπέλλου χάθηκε λόγω της διαιτησίας!

Δείτε όσα ανέφερε σε νέες του δηλώσεις:

«Μπήκαμε αρκετά κουρασμένοι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, χωρίς ενέργεια. Ακόμη και την τελευταία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου είχαμε παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό μετά από 3-4 εβδομάδες. Αυτό το γεγονός δεν μας έδωσε την δυνατότητα να βγάλουμε στο γήπεδο όλη μας την ποιότητα και τη δουλειά που κάναμε όλη την σεζόν.

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου, μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που άξιζε να κερδίσει βάσει απόδοσης. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και δεν ήμασταν στο 100% της ετοιμότητας μας, ίσως να ήμασταν στο 60%. Παρ ‘όλα αυτά ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες στον τελικό, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ και ο αντίπαλος έκανε μόλις μια ευκαιρία. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε την κατοχή της μπάλας και μπορώ να πω ότι όλα ήταν υπέρ μας σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα κατά τη διάρκεια του ματς.

Είμαι ξεκάθαρος για ό,τι έγινε στον τελικό του Κυπέλλου, γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα είχαμε καταστάσεις που επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η μια ηταν με τον Αϊτόρ μετά το γκολ του, πήγε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και έδειξε τα γενετικά του όργανα, θέλοντας να προκαλέσει…

Είναι απίστευτο ότι μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, είχαμε δύο παρόμοιες περιπτώσεις. Στην μία ο Αϊτόρ δεν τιμωρήθηκε και στην άλλη ο Αουγκούστο πήρε κόκκινη κάρτα.

Ο τρίτος παράγοντας που επηρέασε τον αγώνα ήταν η φάση του Μιτρίτσα προς το τέλος του ματς. Μπήκε στην περιοχή με την μπάλα, ο αντίπαλος ανέτρεψε τον Μιτρίτσα και το ελάχιστο που έπρεπε να γίνει ήταν ο VAR να καλέσει τον διαιτητή να εξετάσει την φάση.

Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση προς τον διαιτητή για να δώσει αυτό το πέναλτι στον Παναθηναϊκό και αυτό συζήτησα μαζί του μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια. Για εμάς είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό που το VAR παίρνει απόφαση εναντίον μας….».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News