Βέργης: 180.000 ευρώ του Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη - «Ό,τι άλλο χρειαστείτε θα είμαι εδώ»!

Παναθηναϊκός: Ο μποναμάς 1,5 εκατ. ευρώ από το στοίχημα!

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης αποκάλυψε το ποσό που έχει προσφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αλλά και το μήνυμά του.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος αναφέρει στο sdna.gr:

Ποσό 180.000 ευρώ θα προσφέρει συνολικά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας το ποσό αυτό κατανέμεται ως εξής: 150.000 για το ανδρικό βόλεϊ και 30.000 για την ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ο Τάκης Μαλακατές είχε ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο τη βοήθειά του για την απόκτηση ενός ακραίου μεγάλης αξίας στο βόλεϊ και εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 150.000 ευρώ υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της μεταγραφής του σπουδαίου Γίρι Κόβαρ το συμβόλαιο του οποίου θα κυμανθεί για ένα χρόνο στο επίπεδο, περίπου, των 120.000 ευρώ.

Για να αντιληφθεί κάποιος την αξία της συγκεκριμένης προσφοράς αρκεί να πούμε ότι το περσινό μπάτζετ του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του πρωταθλητή Παναθηναϊκού ήταν της τάξης των 570.000 ευρώ. Δηλαδή τα χρήματα που θα δοθούν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για το βόλεϊ είναι περισσότερα από το ¼ του περσινού μπάτζετ!

Ναι, μπορεί ένα ποσό 150.000 ευρώ για το ποδόσφαιρο να είναι μόλις το συμβόλαιο ενός Έλληνα αναπληρωματικού στο ρόστερ, όμως στο βόλεϊ κάνει τη διαφορά. Το κυριότερο, δε, πέρα από τη βοήθεια είναι το γεγονός ότι στην πράξη ο Παναθηναϊκός ενώνεται!

Οι δύο άνδρες είχαν και χθες, μετά την δημοσιοποίηση της μεγάλης μεταγραφής, εγκάρδια συνομιλία. Με τον κ. Μαλακατέ να εκφράζει τις ευχαριστίες του και τον κ. Αλαφούζο να του επισημαίνει: «Ο,τι άλλο χρειαστείτε θα είμαι εδώ».

Γεγονός που φανερώνει την εξαιρετική σχέση τους και την ξεκάθαρη πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να σταθεί και στο μέλλον έμπρακτα στο πλευρό του ερασιτέχνη.

Αυτό είναι το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ κέρδος που έχει ο Παναθηναϊκός προτού καν «πέσει» το πρώτο τούβλο της κατασκευής των γηπέδων στον Βοτανικό. Η ενότητα σε έναν σύλλογο που εδώ και δεκαετίες έχει ταλαιπωρηθεί από διχόνοια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News