Παναθηναϊκός: Να μην βγάλει τα μάτια του πάλι

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Μάτια» από Γιουνάιτεντ, Λέστερ, «μυστικό» οι παίκτες

Tου χρόνου οι απαιτήσεις από την ΠΑΕ ανεβαίνουν. Το level αλλάζει, το ίδιο και η ψυχολογία των αγώνων.

Είδαμε ότι εκεί που δεν ασχολούνταν άνθρωπος με την ΠΑΕ έφτασαν μερικές σερί καλές εμφανίσεις της ομάδας που βρίσκεται-θεωρητικά- από κάτω από τον ανταγωνισμό για να ξεσηκωθεί το σύμπαν.

Αν το καλοσκεφτούμε πήρες ένα…κυπελλάκι και εξασφάλισες έξοδο στο…Ιντερτόττο κι όμως έγινε χαμός! Διψά ο κόσμος για διακρίσεις κι αν ο οργανισμός τον κάνει να σκεφτεί ότι η επιστροφή στο κανονικό status του είναι κοντά, τη νέα περίοδο θα βιώσουμε μεγάλες στιγμές.

Θέλει προσοχή, όχι υπερβολικό ενθουσιασμό στις επιτυχίες, μήτε εκκωφαντική κατήφεια στις αποτυχίες, μονάχα αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό.

Οι αντίπαλοι όσο κι αν έχουν τις άκρες τους στα γραφεία δεν αποτελούν και ψαρωτικά σύνολα, ίσα-ίσα είδαμε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και λιμανίσιους να παραπαίουν στα πλέι-οφ, είναι φανερό εδώ και καιρό ότι στον αιώνιο και ειδικά την ΑΕΚ το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Αρα από ζητήματα ομοιογένειας και χημείας ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αρκεί να δείξει συνέχεια και να μην βάλει (ως συνήθως) τα χέρια του για να βγάλει τα ματάκια του..

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr