Παναθηναϊκός: Οι επόμενες «μεταγραφές» της πρώτης ομάδας
Τα παιδιά της Κ19 γνώρισαν την αποθέωση στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Με την παρουσία του Βαγγέλη Σάμιου στο κουμάντο κάτι δείχνει να κινείται στα τμήματα υποδομής με τον Παναθηναϊκό εδώ και δεκαετίες να έχει τα καλύτερα φυτώρια της χώρας.
Μάλλον ήταν στρατηγικό λάθος του κλαμπ η αποπομπή του Γιάννη Σαμαρά υπό την εποπτεία του οποίου το σωματείο είδε σπουδαίες φουρνιές στα τσικό του. Η Ακαδημία αποτελεί φυτώριο στο οποίο λιγότερη σημασία πρέπει να δίνεις στις διακρίσεις και μεγαλύτερη στην παραγωγή.
Θέλουμε να πούμε ότι αν επενδύσεις στους μικρούς με στόχευση να βγάζεις ανά φουρνιά 2-3 ποιοτικούς παίκτες για την πρώτη ομάδα θα έχεις κάνει την δουλειά και με το παραπάνω.
Σε αυτές τις ηλικίες κανονικά δεν πρέπει να αξιολογείσαι από αν κατακτάς ή διεκδικείς με αξιώσεις τίτλους, αυτό είναι διακύβευμα της επαγγελματικής ομάδας. Η Ακαδημία πρέπει να βγάζει όσους περισσότερους ποιοτικούς παίκτες είναι εφικτό, λειτουργώντας αποκλειστικά ως δεξαμενή.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αστείο σενάριο για Χάρπερ
- Ποιοι θα «κόβονται»: Η πιθανή εξάδα ξένων στα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- «"Κύκλωσε" κι άλλον παίκτη της Βαλένθια ο Παναθηναϊκός»
- Τέλος η εταιρία CSI από τους αγώνες του Παναθηναϊκού!
- Αποκάλυψη Χένρικσεν για Νίστρουπ: «Μίλησα με Κοτσόλη, συνομιλίες και για παίκτες»