«Αν μπορούσε να πάρει έναν παίκτη τώρα ο Παναθηναϊκός, θα έπαιρνε τον Φρανσίσκο»

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την αγορά για παίκτη στην περιφέρεια, με τον Μπαντιό να βρίσκεται ψηλά στις σκέψεις και την υπόθεση Σορτς να επηρεάζει τον σχεδιασμό.

«Αν μπορούσε να πάρει έναν παίκτη τώρα ο Παναθηναϊκός, θα έπαιρνε τον Φρανσίσκο»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα καλοκαίρι με αρκετές αποφάσεις στο ρόστερ και μία από τις θέσεις που φαίνεται πως παρακολουθείται στενά είναι αυτή της περιφέρειας.

Στην εκπομπή ΠΑΡΕ ΒΑΛΕ, ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς στάθηκε στην περίπτωση του Μπαντιό, βάζοντας το όνομά του στο επίκεντρο του πράσινου ενδιαφέροντος.

Το συγκεκριμένο προφίλ φαίνεται να ταιριάζει σε αυτό που αναζητά ο Παναθηναϊκός, καθώς γίνεται λόγος για παίκτες που μπορούν να δώσουν ενέργεια, δουλειά και σταθερότητα μέσα στο ρόστερ.

Παράλληλα, στο κάδρο μπήκε και η υπόθεση του Σορτς. Αν τελικά αποχωρήσει, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για αντικαταστάτη, με τον Φρανσίσκο να αποτελεί όνομα που αρέσει, αλλά με την ομάδα του Ντουμπάι να εμφανίζεται πιο μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόλης Κοτζιάς:

«Το έχει κυκλώσει το όνομα του Μπαντιό ο Παναθηναϊκός και κάτι παραπάνω από κύκλωμα, γιατί θέλει παίκτες-εργάτες.

Αν φύγει ο Σορτς -που οι περισσότερες πιθανότητες είναι να φύγει, αλλά άπαξ και έχει συμβόλαιο, πρέπει να του πιστώσουμε το ότι έχει συμβόλαιο και περιμένουμε τον καινούργιο προπονητή- έχει βγει ο Παναθηναϊκός στην αγορά να πάρει τον αντικαταστάτη του Σορτς.

Αν μπορούσε να πάρει έναν παίκτη τώρα ο Παναθηναϊκός, θα έπαιρνε τον Φρανσίσκο. Όπως έχω γράψει και έχω πει στο Twitter, πιο μπροστά για τον κύριο Φρανσίσκο είναι η ομάδα του Ντουμπάι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr