Για βασικός ο Καρλίτος, τουλάχιστον μέχρι... τα μέσα καλοκαιριού!

Για βασικός ο Καρλίτος, τουλάχιστον μέχρι... τα μέσα καλοκαιριού!

Αρχίζει και λύνεται σιγά σιγά ο «γόρδιος δεσμός» για την επίθεση του Παναθηναϊκού. 

Το newspao.gr βάζει τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση. Ο Ιωαννίδης είναι η αρχή του παζλ, το σταθερό κομμάτι στην «εικόνα» της επίθεσης του Παναθηναϊκού. Ως γνωστόν, μένει και είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμος.

Ο Καμπετσής φεύγει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – για Τουρκία (αργά ή γρήγορα), ο Περέα θα παλέψει για μια θέση στο ρόστερ, αλλά δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες παραμονής, ο Μακέντα φέρνει πρόταση, «χαιρετάει» και τον ευχαριστούν από την ΠΑΕ (βάσει των τωρινών δεδομένων).

Για τον Καρλίτος, η ιστοσελίδα είχε επισημάνει πως ο Ισπανός είναι απογοητευμένος με αυτά που έχει δει ως τώρα στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ επικοινώνησε με την πλευρά του Ισπανού επιθετικού και ενημέρωσε πως εκείνος υπολογίζεται από την pole position ως βασικός για τη νέα χρονιά. Αν θα παραμείνει, είναι στο χέρι του ίδιου.

Η πορεία του Καρλίτος θα κρίνει και τη μεταγραφή φορ στον Παναθηναϊκό. Τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας ο Γιοβάνοβιτς θα πάρει τη μεγάλη απόφαση για την κορυφή της επίθεσης. Μέχρι τότε, όμως, ο Σέρβος προπονητής έχει στα υπόψιν τους μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις φορ (Μπελφοντίλ, Φερέιρα, Ολιβέιρα…).

Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος του πρώην ποδοσφαιριστή της Βίσλα Κρακοβίας και της Λέγκια Βαρσοβίας, μετέφερε πως αν προκύψει κάποια πρόταση που θα κάνει το «κλικ» στον πελάτη του, τότε, θα ενημερώσει σχετικά την ΠΑΕ για να την εξετάσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News