Εκτός πλάνων ο Μακέντα (και) λόγω... Μπόλονι - Μήνυμα να φέρει πρόταση!

Εκτός πλάνων ο Μακέντα (και) λόγω... Μπόλονι - Μήνυμα να φέρει πρόταση!

Εκτός αγωνιστικών πλάνων για την επόμενη σεζόν βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα με τους πράσινους να στέλνουν σαφές μήνυμα προς την πλευρά του Ιταλού ποδοσφαιριστή να φέρει πρόταση στο σύλλογο και να αποχωρήσει!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς – αν δεν σημειωθεί κάποια ανατροπή στο θέμα – θα σχεδιάσει τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν χωρίς τον «Κίκο».

Η συμπεριφορά του Ιταλού επιθετικού κατά τη συνεργασία του με τον Λάσλο Μπόλονι, συζητήθηκε εντός της ΠΑΕ και το πόρισμα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό για τον παίκτη. Δεν είναι άγνωστο, εξάλλου, πως σημειώθηκαν αρκετά άσχημα περιστατικά εντός της ομάδας στην εποχή του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας και ένας από τους «αντάρτες» ήταν ο Μακέντα.

Συνεπώς, στην ΠΑΕ «τρέχουν» το πλάνο της εξόδου για τον πρώτο σκόρερ του συλλόγου την περασμένη σεζόν, δείχνοντας πως μετάνιωσαν που του ανανέωσαν το συμβόλαιο. Εκείνη την περίοδο, θεωρούσαν πως ο Μακέντα άξιζε την ανανέωση στο συμβόλαιό του, καθώς στάθηκε στην ομάδα στα… δύσκολα. Αλλά τελικά, δεν δικαιώθηκαν, παρά τη σχετικά θετική παρουσία του ποδοσφαιριστή στα πλέι οφ, η «εικόνα» του ολόκληρη τη σεζόν άφησε… ανάμεικτα συναισθήματα.

Αυτή η εξέλιξη βγάζει δύο «ειδήσεις». Αρχικά, θα αποκτηθεί ακριβός επιθετικός το καλοκαίρι στη θέση του «Κίκο» – εφόσον κυλήσουν ομαλά τα πράγματα και πουληθεί με τα λεφτά που θέλουν στον Παναθηναϊκό – από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και δεύτερον, ο Καρλίτος θα κερδίσει «πόντους» για την παραμονή του στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Ερυθρός Αστέρας είχε δείξει έντονα το ενδιαφέρον του για τον Μακέντα στο παρελθόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News