Απογοητευμένος ο Καρλίτος - Οι τάσεις φυγής και... ο Γιοβάνοβιτς!

«Ντόπες» οπαδών έξω από τη Λεωφόρο: «Γ@μ... τα μ@....α»

Δεν θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ως αναπληρωματικός επιθετικός ο Καρλίτος και μόνον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να φέρει την ανατροπή στο θέμα παραμονής του στην ομάδα.

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο Ισπανός επιθετικός θα ήθελε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αν δεν αλλάξει ο τρόπος διαχείρισης προς εκείνον.

Βέβαια, πρέπει να λάβει και κάποια δελεαστική πρόταση για να συμβεί αυτό. Αν βρεθεί κάτι το ελκυστικό και ο Καρλίτος δεν αποτελέσει τον πρώτο φορ στις επιλογές του Γιοβάνοβιτς, τότε, εκείνος θα αποχωρήσει από το σύλλογο.

Αν ο Σέρβος προπονητής του δώσει τη φανέλα βασικού όντας ο πρώτος επιθετικός της ομάδας, τότε, θα παραμείνει στο Τριφύλλι.

Γενικότερα, με το τέλος της σεζόν, ο Καρλίτος έμεινε δυσαρεστημένος από το Τριφύλλι, καθώς διένυσε μια μη παραγωγική χρονιά με λιγοστά λεπτά συμμετοχής σε σύγκριση με εκείνα που είχε στην Πολωνία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News