Πάντιτς: Αποχωρεί από την Τσέλσι και «βλέπει» Παναθηναϊκό

Πάντιτς: Αποχωρεί από την Τσέλσι και «βλέπει» Παναθηναϊκό

Δεν θα μείνει για αρκετό καιρό στην Τσέλσι ο Ντανίλο Πάντιτς, ο οποίος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 24χρονος Σέρβος μέσος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και μετακόμισε στους «μπλε» του Λονδίνου το 2015 (σε ηλικία 19 ετών) από την Παρτιζάν. Από τότε, δόθηκε δανεικός στις Φίτεσε, Εξελσιόρ, πάλι Παρτιζάν, Βιντεοτόν και Κουκαρίκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή προσέλκυσε την πλευρά του Παναθηναϊκού για να προωθήσει τον πελάτη του. Η χρηματική του αξία ανέρχεται στις 800.000 ευρώ, όπως αναφέρει το Transfermarkt.

Ο Πάντιτς δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι και φαίνεται πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, τελειωτικά αυτή τη φορά. Ψάχνει ένα «restart» στην καριέρα του και το Τριφύλλι θα μπορούσε να του παραχωρήσει αυτή τη δυνατότητα.

Προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην Κουκαρίκι (τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα Σερβίας) με 28 συμμετοχές (1 γκολ και 3 ασίστ). Τις πιο παραγωγικές του χρονιές τις έκανε στην Παρτιζάν τη σεζόν 2017-2018 με 4 γκολ και 9 ασίστ σε 31 εμφανίσεις και τη σεζόν 2018-2019 με 6 γκολ και 3 ασίστ σε 32 εμφανίσεις.

Στο «κάδρο» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή βρίσκονται, επίσης, ομάδες από Σερβία, Κροατία και Ολλανδία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News