Παναθηναϊκός: Ο άτυχος Σένκεφελντ και το «κακό» ιστορικό

Σένκεφελντ: «Έβαλαν… το πούλμαν μπροστά από την εστία»

Η αποκατάσταση των τραυματιών δεν είναι το…καλύτερο του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια.

Από τις περιπτώσεις Φρέιτας, Σανμαρτεάν, Γκονζάλες για να πάμε στα παλιά, μέχρι τις σύγχρονες υποθέσεις Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες που άργησαν χαρακτηριστικά να ενταχθούν στην ομάδα.

Φέτος μάλιστα ο κάπτεν παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο δεν έπαιξε καθόλου από τη στιγμή που έμεινε στα πιτς.

Λογική η ανησυχία για την περίπτωση του Μπαρτ Σένεκφελντ που λένε ότι θα χάσει την προετοιμασία. Αναρωτιόμαστε εμείς αν θα χάσει μόνο αυτή.

Όχι τίποτα άλλο, μα ο Ολλανδός έχει ιστορικό. Στην πρώτη του προπόνηση της σεζόν 2010-11 υπέστη ρήξη συνδέσμων, ένα πρόβλημα το οποίο μεγάλωσε και οδήγησε στην πορεία σε πολλαπλές παρακεντήσεις στο γόνατο.

Συνολικός χρόνος απουσίας 18 μήνες και η επιστροφή του έγινε το Νοέμβριο του 2011. Τον Αύγουστο του 2012 πήρε μεταγραφή στην Χεράκλες Άλμελο.

Ωστόσο ούτε στη νέα του ομάδα ξεκίνησε «αλώβητος», αφού μετά από επέμβαση στην βουβωνική χώρα το ντεμπούτο του έγινε στις 24 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News