Άπειρες συντριβές και νέες αρχές με προπονητή που «ξέχασε» τον πρωταθλητισμό!
Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτός Ελλάδας, ούτε μια ανακοίνωση συγγνώμης δεν βγήκε από την ΠΑΕ (καλά, αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους), έξω από τη Λεωφόρο βρέθηκαν 20 νοματαίοι (έχει διαλυθεί ο κόσμος ψυχολογικά, δεν έχει κουράγια για πολλά) που καλούσαν παίκτες/στελέχη να βάλουν μυαλό (το αναφέρουμε κομψά) και την επομένη της τεσσάρας διαβάζουμε για κάποιο Γερμανό προπονητή, Φινκ και τον Ελβετό Γκρος που κοντεύει τα 70 κι έχει ξεχάσει τι πάει να πει πρωταθλητισμός.
Ξυπόλητος στα αγκάθια θα βρεθεί όποιος κι αν αναλάβει κι είναι πανεύκολο το νοσηρό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο να καταπιεί άλλο ένα προπονητή.
Άλλωστε στο σωματείο δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ στιβαρή προσωπικότητα να μπει ασπίδα στο πλάνο, να επικοινωνήσει/εμπνεύσει και να καθησυχάσει τον κόσμο ότι όλα γίνονται βάσει σχεδίου.
Το θέατρο του παραλόγου με τους προπονητές συνεχίζεται αμείωτο.
Όταν δεν στηρίζεις τον προπονητή (ακόμα κι εκείνους που τις προηγούμενες χρονιές δούλεψαν θετικά, σαν τον Δώνη και τον Ουζουνίδη π.χ), όταν δίνεις το ελεύθερο σε καινούργιο τεχνικό διευθυντή να κάνει ότι θέλει από την αρχή της παρουσίας του στην ομάδα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή σύμπνοια με τον κόουτς (παράδειγμα Δώνη-Ρόκα), τότε κάνεις άπειρες νέες αρχές και στα ντέρμπι βλέπεις τις τριαροτεσσάρες να σβουρίζουν η μία πίσω από την άλλη.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Παναθηναϊκός... βλέπει Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ιρλ! (vids)
- Απρόοπτο με Ναν στον Παναθηναϊκό - Αγωνία ενόψει Φενέρ
- Ισπανικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό: Ποιος είναι πιθανό να αποχωρήσει μετά τον Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για αριστερό μπακ - Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Λαφόν στο ημίχρονο - Ο διάλογος με τον Μπενίτεθ