Τελευταία ευκαιρία: Εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε μέσω του CLUB 1908 πως υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Telekom Center Athens» λόγω της μη παρουσίας Σέρβων οπαδών.
Μια τελευταία ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια έχουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ομάδας.
Το CLUB 1908 ενημέρωσε πως τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ορισμένα εισιτήρια για το κρίσιμο παιχνίδι του Τριφυλλιού στη μάχη για την πρόκριση στα play-offs κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.
Η «πράσινη» εφαρμογή επιβεβαίωσε πως δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα για την επικείμενη αναμέτρηση, επομένως, υπάρχουν ελάχιστα μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα (20/3, 21:15).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φήμες για Ρεμπρόφ στην Αθήνα - Παίζει για τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Μαρμόλ και το κρίσιμο στοιχείο για πιθανή μεταγραφή (vid)
- Με τρία προβλήματα η Βαλένθια ενόψει Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Ο Τσέριν, η πρόταση από την Τουρκία και οι αποφάσεις του καλοκαιριού
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο του Πελίστρι κρύβει πολλές λεπτομέρειες στο ενδεχόμενο πώλησης