«O παίκτης θέλει Παναθηναϊκό, είμαστε σε συζητήσεις»

Η πρώτη επίσημη πρόταση σε Μεντόζα - Όλα τα ποσά

Παναθηναϊκό έχει επιλέξει ο Μεντόζα, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Αμιάν.

Παναθηναϊκό έχει επιλέξει ο Μεντόζα, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Αμιάν.

Ο τεχνικός διευθυντής της Αμιάν επιβεβαίωσε τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με το σύλλογο της Γαλλίας για τη μετακίνηση – από τώρα – του Μεντόσα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε στην ιστοσελίδα sport24: “Μιλάμε καθημερινά, είμαστε σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε συμφωνία. Οι συζητήσεις όμως συνεχίζονται. Ο παίκτης φαίνεται πως θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό”.

Η πρώτη επίσημη πρόταση σε Μεντόζα – Όλα τα ποσά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που έχει κατατεθεί στον παίκτη, αφορά τριετές συμβόλαιο με απολαβές κλιμακωτά αυξανόμενες: 300.000 ευρώ τον πρώτο χρόνοα, 320.000 ευρώ το δεύτερο και 350.000 ευρώ την τρίτη χρονιά.

Παράλληλα, οι απολαβές του παίκτη μπορούν να αυξηθούν, καθώς η π΄ροταση προβλέπει 60.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και 100.000 ευρώ σαν πριμ υπογραφής.

Την ίδια ώρα, όπως έγραψε το newspao.gr, σε περίπτωση που ο Ντρεοσί «κλείσει» τον παίκτη, τότε θα επιχειρήσει να τον ντύσει στα πράσινα από τώρα, επιχειρώντας να πείσει την Αμιάν να τον παραχωρήσει από τώρα με ένα μικρό ποσό και ποσοστό.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν δηλαδή ο παίκτης φορέσει από τον Ιανουάριο τη φανέλα του τριφυλλιού, τότε του έχουν προταθεί απολαβές 120.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News