Η οικονομική διαφορά Παναθηναϊκού & Μεντόζα - Ποιο το πλάνο Ντρεοσί

Η οικονομική διαφορά Παναθηναϊκού & Μεντόζα - Ποιο το πλάνο Ντρεοσί

Η περίπτωση του Στίβεν Μεντόζα είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει ο Πιέρ Ντρεοσί στις μεταγραφικές συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή περίοδο.

Ο Κολομβιανός αριστερός εξτρέμ αποτελεί το μεγάλο στόχο του Γάλλου γενικού διευθυντή, ωστόσο οι συζητήσεις συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο παίκτης ζητάει περίπου 500.000 ευρώ, ενώ το τριφύλλι του προσφέρει 330.000-350.000 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο ίδιος ο παίκτης, την ίδια ώρα, περιμένει να δει αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από καλύτερο πρωτάθλημα, σε σχέση με το δικό μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μεντόζα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο στόχος του Ντρεοσί είναι να υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι και στη συνέχεια να πείσει την Αμιάν να τον παραχωρήσει από τώρα με ένα μικρό ποσό και ποσοστό.

Τη φετινή σεζόν έχει 11 συμμετοχές και έχει καταφέρει να πληγώσει τα αντίπαλα δίχτυα 4.

Στην καριέρα του μέχρι στιγμής έχει πετύχει 50 τέρματα σε 194 εμφανίσεις.

Στο δυναμικό της Αμιάν έχει ενταχθεί από το 2018 και από τότε έχει μετρήσει συνολικά 69 εμφανίσεις ενώ έχει σκοράρει 14 τέρματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News