Μπόλονι: «Χαίρομαι που έπεισα τον Αλαφούζο»

Μπόλονι: «Χαίρομαι που έπεισα τον Αλαφούζο»

Ο Λάζλο Μηόλονι, μιλώντας στη ρουμανική GSP, αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Πιερ Ντρεοσί και το πώς βλέπει ο ίδιος το κλαμπ.

Αναλυτικά, ο Μπόλονι δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που έπεισα τον ιδιοκτήτη να προσλάβει έναν τζένεραλ μάνατζερ. Εναν Γάλλο (σ.σ Πιερ Ντρεοσί) με τον οποίο δούλεψα για 4 χρόνια στη Ρεν για να βγάλω μία μεγάλη ευθύνη από τους ώμους μου.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κλαμπ που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ήταν κάποτε σπουδαίο στο ευρωπαϊκό επίπεδο και το βλέπεις να αναζητεί την επιστροφή του στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι που με προκαλεί να ξαναδώσω σταθερότητα σε αυτό το κλαμπ.

Ο Παναθηναϊκός έχει τρελούς τρελούς οπαδούς αλλά κανείς δεν θέλει περισσότερο τις νίκες στην ομάδα από εμένα. Εχω το θάρρος να το πω αυτό. Ο χρόνος θα δείξει ότι έχω δίκιο πάνω σε αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News