Ζε: «Πόκερ» με τα ποσά - Από τα 3 εκατ. έως το ποσοστό μεταπώλησης

Ζε: «Πόκερ» με τα ποσά - Από τα 3 εκατ. έως το ποσοστό μεταπώλησης

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, αλλά θα πρέπει να τα βρει και με την Αντβέρπ για να αποκτήσει τον Καμερουνέζο εξτρέμ.

Οι «πράσινοι» επιθυμούν να αποκτήσουν τον 24χρονο άσο δανεικό ως το καλοκαίρι με μια οψιόν αγοράς, αλλά οι Βέλγοι αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, η βελγική ομάδα ζητούσε αρχικά οψιόν που ξεπερνούσε τα 3 εκατ ευρώ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μέσω Ντρεοσί ξεκίνησε τη διαπραγμάτευση από χαμηλά κάτω από μισό εκατ.

Τα τελευταία 24ωρα οι Βέλγοι έπεσαν στα 2 εκατ. κι ο Παναθηναϊκός ανέβηκε περίπου στις 900.000 Στο τριφύλλι υπάρχει αισιοδοξία πως θα φτάσουν στο deal τις επόμενες ώρες καθώς θα προτείνουν κι άλλους όρους. Οπως ποσοστό μεταπώλησης 20-25% αλλά και μία σειρά από μπόνους σε συμμετοχές και στόχους που θα φτάνουν τις 300.000 ευρώ και δεν θα είναι απαραίτητο να καταβληθούν άμεσα.

Ο ίδιος ο παίκτης πιέζει με κάθε δυνατό τρόπο για να συνεργαστεί ξανά με τον Λάζλο Μπόλονι και αναμένονται εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί αμυντικό χαφ και θα ήθελε να τον έχει διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου, δεδομένου και του τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News