Οι ατάκες Βαγιαννίδη σε Αλαφούζο - Τι του πρότεινε ο δεύτερος

Ντεμπούτο με γκολ για Βαγιαννίδη! (vid)

Εκτός Ελλάδος θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Βαγιαννίδης, όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (19/05) τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ο ικρός αποφάσισε να ολοκληρώσει το κεφάλαιο της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, έπειτα από 9 χρόνια στις Ακαδημίες του και στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε ο ίδιος στον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» σε επικοινωνία που είχαν το μεσημέρι, ξεκαθαρίζοντάς του πως «…θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό» και ότι «…δεν είναι θέμα χρημάτων ή συμβολαίου, θεωρώ πως μπορώ να κάνω πλέον αυτό το βήμα».

Ο Αλαφούζος προσπάθησε να τον μεταπείσει, κάνοντάς του μία άκρως ελκυστική πρόταση ως προς τις απολαβές του, τόσο για τα δεδομένα της συγκεκριμένης, «μνημονιακής» version του Παναθηναϊκού, όσο και για το γεγονός πως μιλάμε για έναν νεαρό παίκτη που μετράει μόλις δύο επίσημα παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News