Οι ατάκες Βαγιαννίδη σε Αλαφούζο - Τι του πρότεινε ο δεύτερος
Εκτός Ελλάδος θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Βαγιαννίδης, όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (19/05) τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».
Ο ικρός αποφάσισε να ολοκληρώσει το κεφάλαιο της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, έπειτα από 9 χρόνια στις Ακαδημίες του και στην πρώτη ομάδα.
Μάλιστα, το ανακοίνωσε ο ίδιος στον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» σε επικοινωνία που είχαν το μεσημέρι, ξεκαθαρίζοντάς του πως «…θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό» και ότι «…δεν είναι θέμα χρημάτων ή συμβολαίου, θεωρώ πως μπορώ να κάνω πλέον αυτό το βήμα».
Ο Αλαφούζος προσπάθησε να τον μεταπείσει, κάνοντάς του μία άκρως ελκυστική πρόταση ως προς τις απολαβές του, τόσο για τα δεδομένα της συγκεκριμένης, «μνημονιακής» version του Παναθηναϊκού, όσο και για το γεγονός πως μιλάμε για έναν νεαρό παίκτη που μετράει μόλις δύο επίσημα παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο.
Πληροφορίες: ΑΠΕ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Η απόφαση Γιαννακόπουλου για Αταμάν - Πότε παίζει ο Λεσόρ»
- Παναθηναϊκός: «Έλιωσε ο πάγος μεταξύ Αλαφούζου και Μπενίτεθ»
- Γιούρτσεβεν: «Μπορώ να παίξω ή στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια ομάδα του NBA» (vid)
- Σεϊταρίδης: «Μπορεί να πάει τελικό ο Παναθηναϊκός, αν περάσει τη Μπέτις» (vid)
- Κοτζιάς: «Δεν βλέπω τον Σορτς του χρόνου στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με Φρανσίσκο»