Αποστολάκης: «Αυτά θέλω στον Παναθηναϊκό»

Ο Αποστολάκης καμάρωσε το γιο του στο Αγρίνιο - Η συνομιλία με Δώνη και οι συμβουλές

Μία καλύτερη σεζόν και μία επιτυχία με τον Παναθηναϊκό επιθυμεί από τη νέα χρονιά ο Κώστας Αποστολάκης, που έδειξε αισιόδοξος για είσοδο του Τριφυλλιού στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού δεξιού μπακ στην “Πράσινη”:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θεωρώ ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Εμείς τα δώσαμε όλα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε πολύ για να σκοράρουμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, παίζουν δύο μεγάλες ομάδες και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Το δοκάρι στην κεφαλιά του Κουρμπέλη δεν μπήκε, ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του και το ματς έληξε ισόπαλο. Ο καθένας μπορούσε να το νικήσει. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δυστυχώς δεν ευοδώθηκε».

Για τη δική του εμφάνιση: «Θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε διαφορετικά και κάθε αντίπαλος έχει τις ιδιαιτερότητές του. Ο Άρης έχει ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, είναι καλοί χειριστές της μπάλας. Πιστεύω ότι τα πήγα καλά και εύχομαι να παίξω σε ακόμα δυσκολότερα παιχνίδια, με πιο ισχυρούς αντιπάλους».

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!
Για το αν έχασε ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να ανέβει στην τετράδα: «Θα μπορούσαμε να πάμε τέταρτοι. Όμως, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο δεύτερο γύρο για να μπούμε στις θέσεις των πλέι οφ. Θα δούμε στη συνέχεια τι θα καταφέρουμε».

Όσο για τις προσδοκίες του από την επόμενη χρονιά: «Ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερη. Για μένα και τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να είχαμε και μία επιτυχία. Να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο κι από εκεί και πέρα βλέπουμε…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr