Επίσημο: Με νέο πρόβλημα η αποστολή του Παναθηναϊκού - Η απόφαση για Αντίνο

Με τον Σαντίνο Αντίνο για πρώτη φορά στην αποστολή ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Κηφισιά την Κυριακή (1/2) στο γήπεδο της Λεωφόρου. Εκτός έμεινε ο Τουμπά που αγωνίστηκε με πυρετό κόντρα στη Ρόμα.

Επίσημο: Με νέο πρόβλημα η αποστολή του Παναθηναϊκού - Η απόφαση για Αντίνο

Μετά από μια σκληρή δοκιμασία με τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Τριφυλλιού συμπεριλήφθηκε ο Σαντίνο Αντίνο με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Ο Αχμέντ Τουμπά έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος Super League κόντρα στην Κηφισιά (1/2, 17:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, ανάπτυξη παιχνιδιού και εξάσκηση στα τελειώματα. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Τουμπά. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πελίστρι, Τσιριβέγια, Τζούριτσιτς, Κώτσιρας, Ντέσερς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε τα ονόματα που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα.

Σε αυτή βρίσκονται οι Λαφόν, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Κάτρης, Σιώπης, Τετέι, Σάντσες, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Πάλμερ- Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Παντελίδης, Μπόκος, Βιλένα, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr