Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός: Η μάχη για την τέταρτη θέση - Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε
Ο Παναθηναϊκός κυνηγά την 4η θέση, ο Λεβαδειακός έχει προβάδισμα 9 βαθμών με ματς περισσότερο και όλα μένουν ανοικτά.
Η μάχη για την τέταρτη θέση στη Stoiximan Super League έχει πάρει φωτιά, με τον Λεβαδειακό να κρατά το πάνω χέρι και τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την αντεπίθεση στο πιο κρίσιμο κομμάτι της κανονικής περιόδου.
Μετά τη 19η αγωνιστική, ο Λεβαδειακός παρέμεινε τέταρτος με 38 βαθμούς, την ώρα που ο Παναθηναϊκός είναι πέμπτος και απέχει εννέα πόντους, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον ΟΦΗ. Με επτά αγωνιστικές να απομένουν, το ζητούμενο για τους Βοιωτούς είναι να διαχειριστούν το προβάδισμά τους, ενώ για τους «πράσινους» να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε να μη μπουν σε περιπέτειες σε σχέση με την έξοδο στην Ευρώπη.
Στο κάδρο μπαίνει και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, καθώς υπάρχει το σενάριο όπου, αν ο Κυπελλούχος δεν έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκή συμμετοχή μέσω πρωταθλήματος, τότε ο πέμπτος της βαθμολογίας μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης. Αυτό ανεβάζει ακόμα περισσότερο την πίεση στη συγκεκριμένη κούρσα, ειδικά όσο πλησιάζει το φινάλε.
Ο Λεβαδειακός του Νίκος Παπαδόπουλος έχει ήδη χτίσει την εικόνα της «έκπληξης» της χρονιάς και παίζει με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει θέση στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός καλείται να γυρίσει το έργο, σε μια σειρά αγώνων που δεν αφήνουν περιθώρια για απώλειες.
Κομβική μπορεί να αποδειχθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση στη Λιβαδειά για την 24η αγωνιστική, καθώς ενδέχεται να λειτουργήσει ως «κόμβος» για τη διαφορά και την ψυχολογία των τελευταίων στροφών.
Ακολουθεί το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου:
Λεβαδειακός:
ΟΦΗ (εκτός)
Ολυμπιακός (εντός)
ΑΕΚ (εκτός)
Κηφισιά (εκτός)
Παναθηναϊκός (εντός)
ΠΑΟΚ (εκτός)
Ατρόμητος (εντός)
Παναθηναϊκός:
Ολυμπιακός (εκτός)
ΑΕΛ (εντός)
ΟΦΗ (εκτός)
Άρης (εντός)
Λεβαδειακός (εκτός)
Παναιτωλικός (εντός)
Αστέρας AKTOR (εκτός)
ΟΦΗ (εντός, εξ’ αναβολής)
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος Γιαννακόπουλος: «Παίκτες, προπονητές, βοηθοί θα πρέπει να παραιτηθείτε με το που γυρίσετε στην Αθήνα»
- Παναθηναϊκός - Κηφισιά 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0
- Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vids)
- Επανέρχεται ο Παναθηναϊκός για Καμαρά - Το ύψος της πρότασης