Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το μάτς

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το μάτς

Στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις για καμία ομάδα, ενώ υποστήριξε ότι στο δεύτερο οι παίκτες του έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

“Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, παιχνίδι τακτικής. Δεν υπήρχαν πολλές προσπάθειες για γκολ. Στο δεύτερο μέρος έγινε καλή προσπάθεια. Πιέσαμε τον αντίπαλο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Δεν βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά θεωρώ πως οι παίκτες μου ήταν αρκετά δυναμικοί και δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω”.

“Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Μια ομάδα που προσπαθούμε να βρούμε καλύτερα την ταυτότητα μας. Θεωρώ πως από την προσπάθεια που κάνουμε η ομάδα θα είναι στα play off και μετά θα έχουμε δέκα ανταγωνιστικά παιχνίδια για να γίνουμε καλύτεροι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News