Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»

Ο Αντώνης Πανούτσος στάθηκε σε πρόσωπα και λεπτομέρειες μετά το Παναθηναϊκός–Κηφισιά 3-0, με ειδική αναφορά σε Αντίνο και Ταμπόρδα.

Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»

Ο Αντώνης Πανούτσος σχολίασε στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή το 3-0 του Παναθηναϊκός απέναντι στην Κηφισιά, δίνοντας έμφαση σε παίκτες που ξεχωρίζουν αλλά και σε στοιχεία που, όπως είπε, μπορούν να καθορίσουν την πορεία της ομάδας το επόμενο διάστημα.

Στο επίκεντρο της αναφοράς του μπήκαν οι Ανδρέας Τεττέη και Σαντίνο Αντίνο, μαζί με το θέμα του αριστερού μπακ στην ευρωπαϊκή λίστα, ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στον τρόπο που βλέπει τον Αντίνο μέσα στο παιχνίδι.

Παράλληλα, στάθηκε στον Κοντούρη και στη νοοτροπία του στο γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να πιάσει και την ιδιαίτερη σχέση που έχει «χτιστεί» ανάμεσα στην κερκίδα και τον Βιθέντε Ταμπόρδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τεττέη, Αντίνο και όποιον πάρει αριστερό μπακ στην ευρωπαϊκή λίστα ο Παναθηναϊκός. Ο Λεβαδειακός είναι στρωμένη ομάδα, δεν προλαβαίνει να χτυπήσει πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο έπαιρνε όσους ήταν από κάτω του και κανένας από όσους ήταν από πάνω του. Κάποιος θα το πληρώσει από τους πάνω. Ο Παναθηναϊκός κάνει μια καλή εμφάνιση. Ο Αντίνο είναι παίκτης που φεύγει με τη μπάλα. Δεν είναι ο ντριμπλέρ. Στον Κοντούρη μου έκανε εντύπωση ότι δεν παίρνει ρίσκα, τα οποία θα εντυπωσιάσουν την κερκίδα, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να του κάνουν ζημιά. Με τον καιρό θα φανεί πόσο ψηλά φτάνει. Πρέπει να πω για τον Ταμπόρδα ότι η κερκίδα έχει αποκτήσει τον ήρωά της και αυτός αντιδρά με τον ίδιο τρόπο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr