Ζέκα: "Δεν αντιδράσαμε σωστά"
Ο Κάρλος Ζέκα υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε σωστά μετά την ισοφάριση της Κέρκυρας, ενώ παραδέχθηκε ότι οι «πράσινοι» δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Πορτογάλος μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα.
Οι δηλώσεις του:
«Μετά το τέρμα του αντιπάλου για κάποιο λόγο δεν είχαμε τη σωστή αντίδραση. Δεχθήκαμε πίεση που ήταν ανεξήγητη, πρέπει να βρεθεί λύση σ’ αυτό το θέμα».
Για το αν είναι θέμα ψυχολογίας:
«Δεν μπορεί να δεχόμαστε γκολ και να μην έχουμε τη σωστή αντίδρασ, είμαστε Παναθηναϊκός, δε γίνεται να δεχόμαστε ένα γκολ και να γίνεται αυτό. Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά υπήρχε χρόνος και αντιδράσαμε, ίσως είναι και θέμα ψυχολογίας στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού αυτό δε συμβάινει στη Λεωφόρο».
Για τη συνέχεια:
«Πρέπει να παλεύει ο Παναθηναϊκός για τη φανέλα, να δείξουμε το κανονικό πρόσωπο του τριφυλλιού. Ο αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε, θα πρέπει, όμως, να δώσουμε περισσότερα, να παλέψουμε, η κατάσταση μόνο με νίκες μπορεί να βελτιωθεί. Υπάρχουν στιγμές που θα έρθει η ήττα ή η ισοπαλία, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείχνει ότι παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό»
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βόμβα! Στον ΠΑΟΚ ο Οσμάν - Τα χρήματα που παίρνει ο Παναθηναϊκός
- Αποχωρεί ο Οσμάν από τον Παναθηναϊκό - Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου (pic)
- Παναθηναϊκός: Η υπόθεση Φαν Ντρόγκελεν και η εναλλακτική που εξετάζεται
- Παναθηναϊκός: Εκεί θα γίνει η μεγάλη υπέρβαση μετά το «ναυάγιο» με Γένσεν
- Μπακασέτας: Ελληνική ομάδα πρώτο φαβορί - Τι λένε οι μπουκ