Κι άλλος αρχηγός στον Παναθηναϊκό

Κι άλλος αρχηγός στον Παναθηναϊκό

Με απόφαση Στραματσόνι μέσα στους παίκτες που φορούν περιβραχιόνιο θα είναι και ο Σεμπάστιαν Λέτο.

«Επειδή ο Ζέκα είναι τραυματίας και ο Στέφανος δεν αγωνίζεται τις περισσότερες φορές, θα είναι αρχηγός και ο Λέτο» είναι τα λόγια του Ιταλού.

[ads2]

Ο Αργεντινός έχει αποδείξει ότι έχει την ηγετική φυσιογνωμία που χρειάζεται το «Τριφύλλι» αφού το πνεύμα νικητή, ο ποδοσφαιρικός εγωισμός, η μαχητικότητα και η γνώση του το για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός, στοιχεία που συνδυαστικά δεν έχει κάποιος άλλος, το καθιστούν ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της ομάδας.

Στην Λιέγη ο Λέτο ήταν καταιγιστικός αφού με τις κινήσεις του, το κράτημα της μπάλας, την συνεργασία του με τον Ιμπάρμπο και την επικοινωνία που είχε με τους συμπαίκτες του, φώναζε στους αμυντικούς να παίρνουν μέτρα και να παίζουν την μπάλα σε αυτόν και τον Κολομβιανό, έδειξε πολλά στοιχεία που κάνουν τον Λέτο έναν «must» αρχηγό για το «Τριφύλλι».

 

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr